Werkwijze:

Hieronder een overzicht van de verschillende diensten die ik aanbied. Mocht je een andere werkwijze op prijs stellen, dan is in overleg veel mogelijk. Belangrijk is dat we samen zoeken naar wat voor jou het beste werkt.

Nabestaandenzorg

In ons eerste telefonisch contact, maken we kort kennis en plannen we een afspraak voor het nabestaandenzorggesprek. Het nabestaandenzorggesprek is een persoonlijk bezoek van ca. twee uur, bij jou thuis. Allereerst neem ik de tijd, om te luisteren naar jouw verhaal. Vervolgens ga ik met je de praktische zaken bespreken, zodat je op de hoogte bent van wat komen gaat. Tevens zal ik je zo uitgebreid mogelijk voorzien van informatie en is er ruimte voor het beantwoorden van jouw vragen. Je ontvangt een schriftelijk verslag van alle besproken zaken.

Tarieven

Stervensbegeleiding

Stervensbegeleiding is een traject van een aantal gesprekken tijdens de laatste levensfase. Een stervensbegeleidingsgesprek is een persoonlijk gesprek waarin we samen jouw situatie bespreken. Er is volop ruimte voor jouw verhaal, gevoelens en emoties. We diepen samen uit waar je ondersteuning in wilt krijgen, zoals je kunt lezen onder Diensten op deze website. Je ontvangt, indien gewenst, een verslag. Ook bekijken we per keer of er een vervolggesprek gewenst wordt. Uiteraard kunnen de gesprekken plaatsvinden in bijzijn van partner/naaste, als ook afzonderlijk. Hier kunnen we samen een gewenste invulling aan geven.

De start van stervensbegeleiding wordt altijd vooraf gegaan met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit omdat ik het belangrijk vind dat je ervaart of er een klik is en je er een goed gevoel bij hebt.

Tarieven

Natuurlijk rouwen

Natuurlijk rouwen is een persoonlijk gesprek wandelend in de natuur. Samen bespreken we jouw situatie en geef ik je informatie over het rouwen. We diepen samen uit waar je ondersteuning nodig hebt. De locatie spreken we samen af. Dat kan in mijn omgeving maar kan ook in jouw eigen omgeving.

Tarieven

Coaching & Aanvullende diensten

Heb je een hulpvraag, van welke aard dan ook, ik bied de mogelijkheid tot coaching. Samen gaan we dieper in op je vraag.

Presentatie, graag verzorg ik presentaties op locatie. Tijdens deze presentatie zal ik ingaan op hoe ik tegen leven en sterven aan kijk en daarbij zal ik mijn diensten toelichten en de luisteraars tips en informatie geven op praktisch vlak voor en na overlijden.

Tarieven

 

 

Informeer bij je verzekeraar of kunt declareren. Veelal vallen zaken zoals nabestaandenzorg en/of zaken met betrekking tot uitvaart onder verzekering. Mochten de tarieven boven je financiële draagkracht liggen, dan nodig ik je uit om dit aan te geven en maken we samen een afspraak.

Je rouwt zoals je leeft…..