Natasja Bredek

Graag stel ik me aan u voor.

Mijn naam is Natasja Bredek-Apeldoorn, geboren in 1973 in de
NO-polder. Na een aantal verhuizingen in mijn kinderjaren terecht gekomen in Roswinkel, Drenthe. Nadat ik mijn man tegen kwam, zijn we gaan samenwonen en getrouwd. Hebben vervolgens het agrarisch bedrijf overgenomen van mijn schoonouders. Hierin zijn we jarenlang samen werkzaam geweest. We hebben vier mooie kinderen gekregen. In de loop van de jaren het bedrijf uitgebreid en vernieuwd. Maar na zo’n 20 jaar boeren, werd ons steeds meer duidelijk dat het boeren, ons niet meer lag. Veel stress, slechte marktprijzen, wet- en regelgeving, 24-7 klaarstaan voor je bedrijf, waren wel de belangrijkste factoren die ons uiteindelijk deden besluiten om ons bedrijf te verkopen. Voor en tijdens dit traject hebben we de hulp in geschakeld van een agrarisch coach. Want je kunt gewoonweg niet alles alleen en het is fijn als iemand een tijdje langszij komt en je inzicht geeft in je situatie maar je ook in je kracht zet.

Uiteindelijk is het bedrijf in 2017 verkocht en ben ik samen met mijn gezin verhuisd naar Sellingen. Een heel ander leven dan het boerenleven en waar nu ruimte kwam om eens goed na te denken wat ik wil met mijn leven. Omdat ik al een tijdje gastvrouw was in het Inloophuis Sigrids Garden in Emmen, een inloophuis voor mensen met kanker, was het voor mij duidelijk dat ik graag onder de mens wil zijn en ze graag help. Ik volgde een coachtraining, die mijn interesse alleen maar meer aanwakkerde in het ondersteunen van mijn medemens. Reizend over het internet kwam ik de opleiding Nabestaandenzorg tegen die direct indruk op me maakte. De dood heeft mij altijd geïntrigeerd. Misschien wel doordat ik mijn jeugdjaren door mijn ouders bij de dood vandaan gehouden werd? Of omdat de dood soms erg dichtbij komt. Wie zal het zeggen…. Het blijft me boeien hoe we als mens verschillend omgaan met de dood. Ervoor en erna…
Deze opleiding geeft me een mooie basis om mijn missie, het ondersteunen van mijn medemens met name rondom en na het sterven…, tot uitvoering te brengen.

What I Do
  • Graphic Design
  • Web Development
  • Video Editing
  • Audio Engineering
  • Social Marketing
  • NEC Strategy
  • SEO Audits
  • Branding